2018-03-06 06:52:17• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Anyagi helyzetében pozitív változásra számíthat

Napi horoszkóp március 6-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Skorpió jegyébe lép. Valaki bele akar szólni a magánéletébe, de ez most önnek különösen rosszul esik. Ne hagyja, és adja is egyértelműen a tudtára az illetőnek! Ellenkező esetben azt hiheti, hogy a jó tanácsaival a segítségére van önnek.


Bika: IV. 20. - V. 20.
Szüksége lehet a találékonyságára a mai napon. A munkahelyi változások miatt az ön helyzetét is veszélyben lévőnek érezheti. Habár ez nincs egészen így, nem árthat, ha bebiztosítja magát. Például úgy, hogy őszintén beszél a főnökével, vagy mellékállások után néz.


Ikrek: V. 21. - VI. 21. 
A Hold már a Skorpió jegyében áll, ez konfliktust hozhat a kapcsolataiba. Jó lenne, ha nem várná el a maximumot másoktól, és önmagával szemben sem támasztana túlzó elvárásokat.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Az egyik munkatársa ma az idegeire mehet. Talán nem is bírja tovább, és alaposan beolvas neki. Ezzel azonban olyan ellenszenvet vet el kettejük között, ami megnehezíti a további együttműködést. Inkább ne szóljon, ha nem akarja, hogy fájjon a feje!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Egy vita fültanúja lehet akarva-akaratlan, aminek következtében olyan dolgokat tudhat meg, amik felzaklatják. Mielőtt utána járna, és mással is megosztaná ezeket a titkokat, jól gondolja meg, hogy kit is avat be!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Valamilyen évfordulóra készülhet, ne feledkezzen el róla! Talán a kedvesével való megismerkedés, vagy más családi esemény az, amire emlékeznie kell. És egy kisebb ajándékkal sem ártana készülnie a dologra.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Be kellene fejeznie egy határidős munkát. Ön az utóbbi időben szereti eltologatni a dolgokat, de ha ma is így tesz, akkor könnyen elveszítheti a megbízást. Pedig a pénzre is szüksége lenne. Ne halogassa, és ne keressen újabb kifogásokat!


Skorpió: X. 23. - XI. 21. 
A Hold az ön jegyében van. Anyagi helyzetében állhat be változás, de szerencsére pozitív értelemben. Lehet, hogy ez csak annyit jelent, hogy ezentúl gond nélkül ki tudja egyenlíteni a számláit, vagy véget ért egy hosszú lejáratú kölcsöne. Azért egy kicsit ünnepelhet.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Valami történik önnel, aminek néhány éve, vagy néhány hónapja még örült volna. Ma azonban csak zavarja, és nem tudja, mit tegyen. Legjobb, ha hagyja magát sodortatni az eseményekkel.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Valamit sikerült tisztáznia, akár a főnökével, akár csak saját magában. Most, hogy másképp látja a helyzetet, egyszerre jobb is a hangulata. Hirtelen ötlettől vezérelve ma megoldásokat találhat olyan gondokra is, amelyeket eddig képtelen volt átlátni, megoldani.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma biztosan nehéz munkanapra számíthat, szinte reggeltől estig ki sem lát a hajtásból, folyton sürgős teendők üldözik. Legalább az otthonából próbálja meg kizárni a munkát. Kapcsolja ki a telefont, mihelyt hazaért!


Halak: II. 19. - III. 20.
Nagyon sok terhet vállalt magára a mai napra, nem biztos, hogy minden feladatával maradéktalanul tud végezni majd. Ráadásul a kommunikációs eszközök is, mintha megbolondultak volna ön körül, és a közlekedés sem zavartalan…

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: